Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sjemenarna BiH", inace agrocentar u mojim testisima :-)))
mmm, volim sisate britanke.
Gdje su nasli ovakvu dobru britanku, jer su vecinom gabor, ruznijih zena nisam vidio od britanki....
njam njam
Dobra vala ja bi je odma zenio, privremeno na par mjeseci mislim ono bez papira. Samo se uzmemo. Ali su mi smjesni ovi "citati' i intervjui na ovim clancima ovih lijepih i sisatih cura, Ko da intervjuise nekog Nobelovca doktora i inzenjera ili pisca poznatog, maksuz ono citati izdvojeni kao "Volim Los Angeles posto je tamo jako vruce i mogu nositi sto manje odjece koliko je moguce legalno tamo" Wow. To stvarno nisam znao prije da je tako i zasto ona zaista voli LA, a sad znam.
ti si ovdje citao citate? hahahahahahahaha
http://your-daily-girl.com/wp-content/uploads/2011/01/Lucy-Pinder-4-782x1024.jpg Kakvo žensko....
opasan prednji trap u ove..................
Znaci, siper mi treba 😂
fina Lucy
uh,uh,uh,uh,uh,uh,uh,uh,uh.Kako bih ti te medenjake zgnjecio.
Ista Sunny LAeone,i 50% djevojaka koje imam na Fbu,ko da ih je jedan k..ac pravio,sta radi ovaj foto shop,sve iste.
Ušo' bi u nju ko debela Fata u kukuruzno polje
...britanski topmodeli su vrh svijeta....himalaje oblina....slatkoca slatkoce... Ko sta vrijedi, voda britanski model :)
Umro bih sretan na njoj, kad mi je najbolje
ima lijepe okice. Za svaku povalu