Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...božeee...ravna je ko daska, još gore...ravna je ko KLIX UREDNICE hahahahahaa
hehehehe kakva daska dijete ne znas ti sta je zensko;) idi ga otresi na Milku
...štikle za 10 :)
izgleda 10x ljepse, zgodnije, prirodnije, normalnije od one nakaze od sestre. cura ima fenomenalno tijelo, prelijepa je i ocito, za razliku od sestre, ima i mozga, pa zeli radom nesto ostvariti, a ne yebacinom.
Ovo gore tebi 'rad'? Ti si opichena
biti maneken i foto model jeste zanimanje i jeste rad. nije intelektulani, ali nije ni fudbal, pa se niko nece pobuniti kada kazes da fudbaler radi za zivot. kao sto je nekom suludo gonjati loptu po livadi i za to uzeti milione, tako je nekom i naslikavanje u kupacem za bijesne cifre suludo, ali neko i taj kupaci treba da reklamira. i nisam rekla da sam odusevljena tim zanimanjem, vec da, za razliku od sestre, ona ima zanimanje i radi nesto, umjesto sto snima pornice preko kojih postaje popularna i "starleta"... ufff sto tebi treba crtati... sigurno su roditelji dali bogatstvo na instrukcije...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
u koga sise sise zagledala mala
Slika 3. Onaj iza ima plah pogled.