Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..kakav mačić, da ti jbem sva tri clana predsjednistva sa sekretaricama :D
Viktorija Jebavobija :)
Dobra je sve OK, no problem, svaka cast, al previse plastike opet, u licu pogotovo. To ne kuzim, hajd malo ono nos mozda da se ne vidi, i sise u redu, al ovo ostalo kad ubrizgavaju svasta i zatezaju usne i ostale djelove lica, ne izgleda dobro. Kako god da je prije joj bilo lice, sigurno je bolje i ljepse. U redu naravno ako su neke opekotine, za to i jest namjenjena ta plastik hirurgija, il bi trebala biti, al ovo kad si mjenjaju lice cisto radi izgleda i da su 'sexy' to stvarno ne kuzim. Mislim bujrum po izboru, zivi kako zelis samo ne diraj druge i pusti druge da zive kako oni hoce, neg samo kazem moj stav.
i ja bi je ozenio
neka seljanka sa njiva -.-
Nema od nje više ništa. Udala se i više ne brije noge. Sad podgrijava sarmu i pravi pitu.
uvjek sam se pitao kako ovake trebe ''seru''. Kako prde, seru, smrde im li noge itd. Iskreno. Prosto nemogu da vjerujem da je to moguce kod ovakvih.
Udala se, pa nije ju zasila :-)
Sve je bilo dobro dok nisam procit'o da je udata
Odma turnoff jarane moj
Dobra's mala, al dobar sam i ja 🐇🐇🐇
e yebem ti klix vise. sad moram sto sam nonto u crnu goru na more ici u yebenu rusiju posto vidim da nema pi'cke bez ruskinje
Kad joj ne smeta covjeku, ne smeta ni meni. A ne bi mi vala smetalo pa i da mi je zena ha ja
Hahha pa koji ce mi davo lijepa zena, ako je nece niko gledat...onda il zeni bulu il gabora
Jebiga...ima ajvara, sto mi donese stara, ima kajmaka, sira, ima jedno petero jaja :)))) Nemoj gledat komsije moj pujdo, nego sto je tebi oku lijepo...valja se budit pored gabora citav zivot :-) Osim ako nisi fan kinder jaja, onda zamotaj sebi koju :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
.......................**bo te Tito ja dajem pare za sminku, ko sto Stimac daje za Kranjcara Niku,..................
Steta bas, upravo sam mislio da je zaprosim. Zivjeli bi srecno od njenih honorara sa modnih pisti, ja bi jebbavao model kad mi je cejf, djecu bi usvojili da ne kvari liniju i angazovali bebisiterku slicnih kriterija da se malo mijenja itd. SAN SVAKOG MUSKARCA :-)))))))
wow!!!!