Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je rodjena ovdje tata bi joj vozio Golfa starijeg od nje..
Volim volim volim volim... žene.
ali................one malo manje vole mene !!!!!!
@mirrorce Istina :/ Samo me ti voliš mirrorce
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nit' je yebat' nit' je kući vodit'.
ANTENTION WHORE!!!!!!!!!!! MALA DROLJA!!!!!!!
Opet neostvarene " muskarcine" lijece svoje komlekse gledajuci i komentarisuci ove eskort "prostitutke"... Muskarac kojem je potreban pornic ili da gleda ovakve za motivaciju, bolje da ode doktoru da se lijeci ( velicina ostaje ista 😂😉) Pravom muskarcu nije potreban pornic ni da trci na klix da gleda prostitutke, pravom muskarcu je dovoljna prava, njegova i samo njegova zena! Uzivajte, za vas i jesu ovakve!
...nekakva sva nevina...silikonske oči... :)))))
Boze dragi,nikad mi nece biti jasne ovakve, ok ljepotica,sto na svakoj slici jedino u sta se gleda je pozadina i mljekara,brate obuci neku haljinu,neku normalnu kombinaciju i onda promovisi ljepotu
..liči na onu iz Baywatcha Jasmine men' se čini, dječiji mokri snovi, prva šlajfanja i sl.
Dobra kao dobri dan, ima je sa svih strana.
Dobra mala,dobar ja!
svršio :)
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
Fakat nevjerovatno koliko liči na Emilie Clarke... :O
slatkiš
nestvarno lijepe okice !