Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...iz ove ga ne bi vadio pa nek sutra zakmece blizanci ako hoce 😂😂😂
Otvori pendzer da uleti Ares strendzer :-)))
23 godine Audrey, ona sad zatrudni od bezazlenih stvari :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj što nemam dvadeset i pet godina i bar toliko kila manje.
Banovaće me ako dadnem kom. šutim.
Stvarno je dobra.
I ova neka jadnica i Americka sirotinja, nema ni namjestaja u kuci, sve prazno, goli zidovi, jede neki cips star 3 dana, nezdrava jeftina hrana, a i sorc joj sav oderan pun rupa i izblijedio od nosenja. Jos je dotle doslo da mora nositi kupaci kostim po kuci, nema ni za donjeg vesa nego se jadna mora i tu "znalaziti." Al dobra je ko kruh sto jest jest. Ili hljeb, lebac, somun, pogaca, ili zemicka ili kifla da budem precizniji i da me neko pogresno ne shvati.
...fina cupi....ali...ma, moja standardna priča... 😉
ali nije kao ONA??jel? :))))
...ma...ni blizu 😉🌹
Znači bože .... Ovo je nešto naj sexi što postoji
vrh,prave sise :))))
fin mačić...al bome mogla se jednom i okrenuti ;)
Moram...... previse je dobra: http://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrB8qGe8tZVUCUAxKiLuLkF;_ylc=X1MDOTYwNTc0ODMEX3IDMgRiY2sDNWlwZThodGF0ZHNrdSUyNmIlM0QzJTI2cyUzRHU2BGZyAwRncHJpZANkeUxJd2YxSFFRYVA1ZEhrZ3lsTU9BBG10ZXN0aWQDbnVsbARuX3N1Z2cDMgRvcmlnaW4DaW1hZ2VzLnNlYXJjaC55YWhvby5jb20EcG9zAzAEcHFzdHIDBHBxc3RybAMEcXN0cmwDMTUEcXVlcnkDYW5uYSBzZW1lbm92aWNoBHRfc3RtcAMxNDQwMTUwMTkwBHZ0ZXN0aWQDbnVsbA--?gprid=dyLIwf1HQQaP5dHkgylMOA&pvid=.PckDTY5LjHfXlLhX3Pxqg8LMzEuMQAAAAAXlAyM&fr2=sb-top-images.search.yahoo.com&p=anna+semenovich&ei=UTF-8&iscqry=&fr=sfp
Da ima jos 10 slika sa burkom bi zavrsila...
Prilično kvalitetan komad mesa...
isvršavat joj se po faci pa se onda onako umazani spremom dobro izvaljit
Oprostila bih joj da od mene napravi lezbejku.
Taman, men' se cini da je dobro dlakava kad se zapusti.
Nista sto Brazilska depilacija ne moze riješiti. :)
lijepa, nije pretjerana ni u cemu, prirodna djevojka, svidja mi se