magazin
0

Nicole Mejia, fitnes instruktorica s Floride

Klix.ba
Nicole Mejia je fotomodel, fitnes instruktorica te jedna od poznatih osoba s društvenih mreža. Ona je poznata po svojim prirodnim oblinama i motivirajućim videima na Instagramu, a dosad je inspirisala mnoge žene širom svijeta da prihvate sebe na najbolji način.

Nicole je rođena 18. novembra 1988. godine na Floridi, gdje je i odrasla, njena majka je Talijanka, dok joj je otac Kolumbijac.

Nakon završetka srednje škole je počela aktivno posjećivati teretanu, a sada je poznato lice u svijetu fitnesa. Modelingom se počela baviti kada je imala 21 godinu, a ovim poslom želi inspirisati ljude te razbiti predrasude. Njene obline su privukle pažnju i poznatih osoba pa je tako nastupila u spotovima za hitove umjetnika kao što su: Kanye West, Chris Brown, Pitbull i Jay-Z.

Trenutno radi kao instruktorica i nutricionistica, a cilj joj je edukovati žene o važnosti zdrave prehrane i prihvaćanju svog tijela. Nicole ima i svoju vlastitu aplikaciju pod nazivom "The fit and thick“

Mejia sluša samo kvalitetnu muziku, a Led Zeppelin, Deel Pruple, Pink Floyd, The Who, The Yardbirds, Jimi Hendrix i Cream na njenom su popisu najdražih bendova.