Najbolja motivacija
12

Balerine, instruktorice joge i trenerice: 25 najpopularnijih djevojaka na Instagramu

Klix.ba
Caitlin Turner
Anna VIctoria
Od balerina, do instruktorica joge i onih koje su personalni treneri poznatih, ovih 25 djevojaka su najbolja motivacija za vježbanje na Instagramu. Veliki je broj onih koje su inspirisale da smršaju, ali na zdrav način.
  1. Amanda Bisk je bivša skakačica s motkom koja je postala instruktorica joge. Naglasak uvijek stavlja na istezanje i zdravlje, i ima tijelo koje pokazuje kako to izgleda u praksi.

  2. Hannah Bronfman po zanimanju je DJ, zaljubljena je u fitness i vodi računa o svom zdravlju. Uz hashtag #HBFit redovno objavljuje vježbe i zdrave recepte.

  3. Kyla Itsines je trenerica, a njena specijalnost je transformisati svako tijelo da izgleda savršeno u bikiniju. Njeni mišići inspirišu mnoge.

  4. Kaisa Keranen na Instagramu redovno objavljuje video snimke za vježbanje s utezima. Njen cilj je napraviti savršen vodič za početnike koji teško izlaze na kraj s vježbanjem.

  5. Emily Skye je osnivačica F.I.T. programa (fitness, inspiracija, transformacija). Njena dijeta i vježbe su su već postali kultni na Instagramu. Njen profil je bogat video snimcima u kojima vježba, onih u kojima dijeli savjete o modernoj opremi za vježbanje i njen isklesanih mišića koji će mnoge natjerati da odmah započnu s vježbanjem.

  6. Anonimna joga djevojka je instruktorica joge koja je poznata po golotinji koju uvijek prezentuje na sofisticiran način. Svakodnevno objavljuje crno-bijelu fotografiju na kojoj predstavlja svoje nago tijelo i novu pozu.

  1. Jen Selter je poznata kao vlasnica najbolje zadnjice na Instagramu. Ova djevojka iz New Yorka će vas naučiti kako da raditi na svojoj pozadini.

  2. Base body babes je duo koji čine dvije australske trenerice koje će vas inspirisati da svakodnevno odlazite u teretanu.

  3. Faya je švedska fitness blogerica koja kombinuje modu i zdravlje i redovno dijeli zdrave recepte i planove za vježbanje. Nakon uspjeha njenog Instagram profila i bloga, objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom "Fit in 3: The Scandi Plan".

  4. Massy Arias je certificirana personalna trenerica koja ima 1.9 miliona pratilaca. Ona je poznata osoba s Instagrama i trenerica čiji je fokus zdravlje.

  5. Anna Victoria je kreatorica vodiča The Fit Body i promotor ukusne i zdrave hrane, motivacijskih citata i vlasnica brojnih selfieja. Na Instagramu objavljuje prije i poslije fotografije žena koje su koristili njen 12-sedmični vodič za trening kako bi svima pokazala postignute rezultate.

  6. Misty Copeland je vitka i utegnuta balerina koja na Instagramu redovno objavljuje inspirativne fotografije i snimke. Misty je ujedno i jedna od najvećih ambasadorica Under Armoura.

  1. Tracy Anderson stoji iza rutinskih vježbi, jelovnika i trikova koje koriste zvijezde poput Gwyneth Paltrow.

  2. Jennifer Nash Forrester je bila dio dua @TwoBadBodies, a sada izbacuje svoje vlastite serije vježbi i odgovara na sva pitanja o fitnessu.

  3. Izabel Goulart je brazilska manekenka i glasnogovornica Nikea koja redovno posjećuje Victoria's Secret revije i svakodevno u kratkim video snimkama dijeli svoju rutinu vezanu za vježbanje.

  4. Rachel Brathen putuje svijetom i dokumentuje svoje zen poze na najfascinantnijim mjestima.

  5. Nathalie Uhling je trenerica i ambasodrica Under Armoura iza koje je mnogo fitness iskustva. Ona je kreatorica NUFit, JumpCut, Triple Threat & RoundHous vježbi.

  1. Cassey Ho je kreatorica POP pilatesa i svakodnevno na Instagramu dijeli pilates savjete i poze.

  2. Mary Helen Bowers je profesionalna balerina koja fitnessu daje poseban, svjež izgled.

  3. Jeanette Jenkins je holivudska trenerica i nutricionistica koja je poznata po disciplini i savršenim mišićima.

  4. Tanya Poppett je svestrana trenerica iz Sydneya koja se bavi boksom, trčanjem, aerial jogom, a vozi i kanu. Tanya stoji iza besplatne fitness aplikacije Train With Tanya.

  5. Bianca Cheah sebe opisuje kao zaljubljenicu u jogu i zeleni sok. Radi kao kreativna direktorica Sporteluxea.

  6. Karena i Katrina su dvije prijateljice koje stoje iza carstva vježbanja Tone It Up. Sve je krenulo od Youtubea i internet stranice, a na kraju se pretvorilo u Bravo reality show.

  7. Caitlin Turner se bavi jogom dok putuje cijelim svijetom i podstiče vas da obogatite svoje poze i zavolite putovanja.

  8. Lindsey Vonn je slavna američka skijašica koja veći dio svojih treninga dokumentuje i objavljuje na Instagramu.