Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt umjesto da pisete npr. Nba play off ili nesto investigativno od bakirovoj zeni vi zaposlite nekog da drka po instagramu i na kraju sastavi listu naj.
hahahahhaahhahahahahahha sta moosnjak zna sta je NBA liga njemu daj samo clanke o sda,bmw,golfovima,arapima i njihovom ulaganju u bosnjakinje i naravno turcima
... i željnje pažnje da im svako kaže "divna si", "podržavam to što radiš" i sl. kako bi ostale mentalno stabilne.
Ja i? Sta ja sad trebam, da komentarišem ove stuhe, da im se divim, serem nešto, ne kontam članak
Više od pola njih i nisu to što ste naveli, već su obične furačice preko društvenih mreža. Wannabe instruktorice i slično. Isto kao šmokljani koji misle da su kupovinom ekstra fotoaparata odmah postali profesionalni fotografi.
blago ovom gari sto satire ovu lindzi von. najbolja zena od svih ovih.
pa ne mogu 25 puta zaredom puno mi bude
dobar clanak za drkedžondže
ZANIMLJIVA MI JE TRUDNA CRNKINJA!!!
ima par kornjaca, ali za ostale razumijem zasto ih muskarci prate.
Nedaj boze da me ove zmije napadnu slomio bi noge bjezeci od njiha.