Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra! Curi mi krv iz nosa :)
Dokaz da žena prelijepo izgleda bez silikona i ostalih užasa... Čestitam 😊😊😊
Daba...ipak mi je Ana Kurnikova najdraza teniserka
Avdina :) Jedan parlamenrarac, poslanik, pricajuci u kameru rece, jednom, nesto neodmjereno, provali se... I da se ispravi, brze-bolje ce novinaru: E, pa ne's mi valjda ovo snimat'... A novinar objavi originalni snimak na glavnom Dnevniku u 19:30... :))
Alaj bi te Mala isprskao sa litro ...parfema ...!
Jest lijepa Masa, dobra taman, sto jest jest, em se bavi sportom, al je previsoka za nas obicne futbalere, visine ko Messi, Mahrez il Neymar. Ja kad bi i noso one neke platform patike opet nebi bili ravni. A volio bi u onom stanu u Parizu na 11 slici provesti koji dan, travnati balkon, i kako lijep pogled na Champs Elysee il kako se pise neznam. Al preskupo brate.
Glamorous, glamorous... (moglo je i bez slike 4)