Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi vidi u cemu se ona kupa 😜
Dobra brate, k'o dobar dan. Nema zamjerke. Sike, dupe, kukovi, faca..sve na mjestu...Ne mogu da vam kazem sta bi ih kako bih sa njom :D Grehota je :D
Nepali mastu sami igraca i navijaca barcelone.. Ja nisam navijac barcelone ali me je zapalila vise nego igrace i navijace zajedno
Joj kako bih te ja nasapunj'o.
Sace neki papan rec fali ovde mesa...
nevina ko isil
Predobra je stvarno bez mane
Je*em ga ja ko ovoj nađe manu... +_+
@Elaa & Kliksovacparekselans Ugledao vampir zlatnu ribicu i ulovi je. Ona mu kaže ako je pusti da će mu ispuniti jednu želju. Vampir pristao na taj dogovor i pusti ribicu i kaže joj da godninama želi piti krv samo ženama. I ribica ga pretvori u always. DakleM, always ulošci su ženini najbolji prijatelji. (:
Dobra ima je sa svih strana, nista joj ne fali, da me hoce djeda mraz sa ovakvom iznenaditi, mada ne vjerujem u djeda mraza ali se ipak nadam.