Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ovu pocijepat', k'o fizičar atome 😉😂
teto, mogu li malo da dudlam vase si*e pa ce te vi zauzvrat da dobijete "štap" da dudlate
plavka po mom
2146:23:99:88:71:66:41:28:9901 Lijevo
uhhhh
Skini se i u gaćama prošetaj džadom - pa i ja bih privlačio poglede i ljudi bi se okretali za mnom (nebitno iz koji razloga i s kojom namjerom :-) )
ako nisi crnac ne vadi dokokumente i ne apliciraj. djaba jarane
I ja bih mamio d aimam ovake sise
Znate sta, dobra je ona i da me pita sad da idemo na makiato i lignje i onda poslije malo gledati Sekspira u parku i na diasporski koncert Sejo Kedura odma bi rekao kako da ne duso. Dobra je ona, ali nije vrijedna recimo da je vodim na koncert Sabana Saulica ili Sinana, ili U2 ili Bruce Springsteen, a i za Sekspira nebi je vodio na Hamlet i Otelo nego na one malo slabije drame i komedije, ako me kuzite. Al da je dobra jest brate, al kazem ako me kuzite.
kvalifikacija po klasama, cijenim i poštujem..i ja tako isto, zna se koja roba ide na koju policu
Nije sapun da se istrosi al se zato ofucala.
...ima plahe zube...
Iskreno - meni je ona OK. Taman sto se tice proporcija, Mozd da je poneka kila visak ali bolje ovo nego sto me prepadaju zivi kosturi...anerexia kao i neki misicavi zenski likovi!
ništa njoj ne fali....
I tata vi sine :):)
OMG
"Milkos" d.d. !!! Kupujmo domace :-)))
Ja