Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sexy borac il borac za sex? Nesto neskonta dobro...vise sam razmisljao o tome kako bi bilo da mi ona odbrojava...10...9......
hehehehehe liiijoo! :P
@peanut....2...1......0....istekla pauza za topli obrok hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ufff, stvarno lijepa zena! ili da kazem k'o seljacina: dobar stroj :)))))
@MokeR dopada ti se? :) znaci ovo je tip zene koji ti se svidja ;))
Ova je veliki borac, nema sta. Nije lako s njom u ring, oznojio bi se covjek, i treba treninga i dobre pripreme za to. 15 rundi, stara pravila, pa kad te uhvati u klinc, pa te zaganja po ringu, pa se nasloni na one konopce ono takticki ko Ali protiv Foremana u Zairu brate moj. Al dosta bi borbi s njom zavrsilo vrlo kratko u prvim rundama, ko mladi Mike Tyson. I mozda publika nebi bila zadovoljna, ocekivala barem 10 dobrih rundi a ono gotovo u 1. il 2.
Al bilo bi tu i nezaboravnih klasika od 15 rundi, ala Ali - Frazier u Manili kad i jedan i drugi lipsase u jutarnjoj sparini Manile, i Frazier nije mogao ustati u 15. rundi, i nije ni vidio vise, a Ali skoro isto, samo ustao jedva digo ruku ko pobjednik kad je cuo i srusio se na stolicu. Kaze Ali to je najblize sto je bio do smrti u ringu, i tu je sve ostavio, zadnjj veliki mec i zadnji put kad je Ali bio Ali, i trebao se tad povuci, al yebiga, volio boks i nije mogao bez svog zanata.
Malo sam presao skroz na boks i istoriju boksa, u bukvalnom smislu.
opasna mala. cuvajte se muskinje sa klixa da vas ne zgomba
Sl. Broj 2 ogulicute pojest cute
...ovoj bi se ususko u prdulju pa nek me zivog usere aj meraka aaaa 😂😂😂
Ma samo je hurcem u celo i sretna joj Nova !!! https://www.youtube.com/watch?v=oxfIjYwab94
Svašta mi pada na pamet...
Orginal komplet Calvin Klein