Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista ja haha
lol O ukusima se ne raspravlja, al tu je fotosop radio na najjace. Ima nesto musko u faci, al u bazenu ljepote u zenskom tenisu moze se reci da je prekrasna. :D Uspjesna nije, 6 ili 7 turnira zaredom je ispadala u prvom kolu, publicitet ima, ali onaj negativni, a to nije popularnost. Mada je ja posebno lajkam zbog otpora dopingovanoj Sharapovoj i WTA masineriji koja je stala iza nje.
ima nesto musko u sebi...
Slatkiš.
cuj 178 cm pa to prava ljudina od žene.
Svaka je lijepa,uspješna..itd.Ali hoće li ikad biti neka ruža,neuspješna,nepopularna pa da za promjenu smislim neki drugi komentar?