Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sise, ko farovi od fiće
Ista Ceca u faci. Izgleda kao da ima 35, a ne 26 godina. Imamo mi i ljepsih i prirodnijih u nasoj BiH. :)
moze i ova ba....
Odveo je Braco u Milano ...... (sjecas li se Doly Bell)
Sta ima eskort pratilja,300 € sat sex usluga,ali zemljacima moze i jeftinije.
Kad proguglas Melina Haskic slike,nema s'glave slike sa kakve modne piste.Ali ima tamo gdje sat od 300€ pa nadalje.
Zabarsko roblje!Od 40 miliona satro manekenki,pet je napravilo pare.Ostale su zavrsile na kokainu i elitnoj prostituciji.
OOOOOOOOOOOOOOOOOO dobraaa
Prelijepa,samo ima stav ko da je svu pamet poplia...tipično domaća koka,...osmjeh,nigdje osmjeha...!!! Ili što bi reko Sinan: "Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje jer isti su dani, godine i sati u toj trci ti si ona koja gubi ako ne znas tajnu, ako ne znas stati Ref. Pre nego sto ostarimo nek poteknu krv i suze nek sibaju tela nasa i vetrovi i oluje kada budem ostario da znam sta je zivot bio..."
Riba i po' marka i po',kol'ko košta pet riba?
Izgleda ko baba sa ovom facom jbt,a 25 god...pih
Viđe li ko lice iza ona dva šlaufa? Džaba mi đozluci, samo šlaufe vidim.
nice !
ruzna
prosjek... napuhana usta, tijelo osrednje, puno šminke. ima i boljih da se ne lazemo
+ photoshop
91.godište..... ono što je bosa hodala ne računa...:-)))))) ne razumijem zasto ove danasnje ljepojke, sve ali bas sve, imaju potrebu izgledati kao patak dača....