Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...s ovom bi se igrao barbikama, srkao umisljeni caj te setao po kucici iz snova...drzao joj ruzicasti kisobrancic dok bi ona veslala rijekom uspavano klizeci nedeljnom romansom!
...a onda bi joj zabalio supcic...
Neizbjezan kraj ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ona je mali medo, ali ljepsi pazuh nisam vidio...Uopce ne depilira, na njoj dlake ne rastu, jedino kosa i obrve...Zvala bi me maljava zivotinjo - Uzmiii meee muskarcinoooo !!! :-))
Prekjuce upoznao jednu Nadin, sudbina se igra with me ;) Doduse nije plava i ne vjerujem da imam prolaz, ali ipak...
Ne mislim sudbina u smislu prolaza kod nje, nego kad odlucim da ne pisem, stavi klix nadin koju sam tek upoznao...A za prolaz, vidjecemo...Ko ne zaiska i ne dobi :))) Barem samar, zauhar i to...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ova je ruzna ko lopov........
Barem nešto da uljepša ovo kišno jutro :D
Bas se vidi da je neko fino cestito celjade.
Nije ona ništa ljepša od većine drugih plavuša, već je samo dovoljno drolja da se se skine pred vas cijelim dunjalukom.
...naslov i slike nisu kompatibilni, uopšte 😉
Ima li ona ličnu?
simpa je! nista premalo ni previse na njoj ... :) svidja mi se par kombinacija donheg rublja ... ^_^
ova neda guze
Poslije prvij nekoliko slika htio sam napisati "E, ovo je ljepotica", a onda je djevojka postala samo lijepa, ali nekako obična, bez glamura.
Ko lutkica je. Dobro jutro
Imam ja amidzu u Autraliji.
"Zamisli da je jos dalje,u Austriji"-Dino Mehmeda Mujkic