Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate ovaj klix ko exkluziva doso. bolan pa sve je to silikona puno u ko zna koliko kubika sta vam je. ljepotica je koja smije izaci do granapa bez sminke ;)
Usne su joj stvorene za dobro labelo.
Atraktivna a slika 13 ko mutirana Fiona iz Šreka.
Zene su same sebe degradirale. Napucaju se maksimalno i sluze kao ukras :)
..pjegice na licu kod ženska su mi uvijek bile nešto sexy, a ovaj dvonožni prelijepi primjerak ženskog homosapiensa ide uz zornjak k'o saliven :)
Ovo treba prekitovat😎
Nesto malo komentara na ovakav komadic😂😂😂😂😂 i k tome svemu...bez ikakvih korekcija... posve prorodan😂😂😂😂😂
A štaš komentarisat - žvalje joj ko u Hanke P. sama sebi šapće na uho a pomalo baca i na razdvojene oči. K svemu tome još je i "atraktivna" jer ima love. Ne znam kakva si kiki ali si garant atraktivnija barem po mom ukusu jer o ukusima se ne raspravlja.
na nekim fotkama djeluje dosto dobro...a na drugima opet i ne toliko...vjerovatno je istina negdje na sredini...
dobra vala
Dobra, ne moze zena biti losa, sve su dobre a mome glavonji je svugdje bolje no u gacama.
Ima ljepših u Bosni...kojima netreba botos i silikon...
Ova je totalno zalutala u ovu rubriku.....