Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Punio bih je svaki dan ko bateriju, dvaput!
Ne bi je skid'o s punjaca..
Blago onom ko je stigne, a ja se odoh izmaknuti da me ne stigne zenina produzena ruka u obliku oklagije..
lijepo je popunjena gdje treba...
Toliko mi je bila interesanta da nisam stigo ni procitati clanak, odmah na slike. Znaci Portugal i Albanija to su obecane zemlje, po ovoj klix rubrici. Vidis jarane, nije ni iz Portugala, nisam cito, iz Portorika kaze. Zamalo se obruka.
ne sviđa mi se đaba
Sinan Sakic "Boze, kako godine lete Boze, juce bila si dete danas, mlada, prelepa zena za ljubav rodjena Boze, ti mene zoves na pice nemoj, bicu ti bolno otkrice nemoj, ne trazi ljubav od mene ja nisam sreca za zene Ref. Do zore rade klubovi drze ih moji drugovi na racun moga imena sva su ti vrata otvorena Do zore rade klubovi idi, zavedi pola grada a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada i lepa do bolaaa..."
ima sisu za pozeljeti.
...sta mi radis ti to mi vazno nije... ...to sprica jesenjaaaaa....podsjecaaaa ....to kap po kap, spricanje spremaa se... ...samo da znas da mi jeee, zabit u tebe... ...kap kap po kap preduge siseee mljekate...
paćenik level prof
ima pluca da zaroni i rekord da obori
DEFINITIVNO se promijenio lik koji objavljuje ovu rubriku neko ko zna sta valja, onaj prosli sto je to radio (ili ona) pojma nije imao.
ušao bih...
....uletio,stari,uletioooo...:))))))
Ginger dama..prezgodna i prelijepa
Aie aie aie aie aie aie Puerto Rico
@DjangoDjulaga El amor de Puerto Rico..... :-))
..ajajajajaja...Puertorico.
haha toooooooooo majstore
@DjangoDjulaga..vrati me ovaj divan homosapiens u divno vrijeme muzike :))
Ova je sasvim OK, ali one nabildane, ne znas jeli zensko ili musko
..i ja sam atletičar! Trči ona, trčim ja i ja nju natrćim do prve okuke 😂😂😂😂😂😂😂😂