Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzo bi je na onom lancu posvunoc!
prirodna ljepota...cista desetka
Samo joj onaj lanac pristaje oprostite mislim povodac
ova ima i mesa na kostima cak
A jest dobra. Stvarno. Crna kosa, zelece oci, a tijelo ono mekano, bijelo, fine sise covjece sve. Samo nazalost amigosi previsoka, za mene. 180 cm. Yebiga, al svakako je ovo sve vrlo teoretski tako da nema veze, i da je 155-170cm ja nista od tog nemam. Al nek su ga Milan i Vedad zabili pa nema veze.
ahiret hanuma
Avlije Avlije pune beharaa:) https://www.youtube.com/watch?v=O09K8EmURhM
mhmmmm :D
dobra ;)
Vala tako tako, meni nesto bas odbojna. ;-) hahah Mozda zbog ovih nekih faca, a meni lice prvo zapadne za oko pa tek onda ostalo. Nego jedva te nadjoh, reko pregledat cu sve ljepotice mora biti tu negdje, Dobro je tebe Kory procitala. ;-) hahaha Samo da vidim kako si, jesi li ozdravio, je li sad malo manji obim posla, inace ima li sto novo..............? I da, dobro jutro za druga Mondica. :D
ja tek sad da odgovorim, djesi smjesko, kod mene klasika vala posla ima mnogo malkice manje nego onda kad smo se culi ali ide to :) pa dobro je kao bolje sam, sirup protiv kaslja je pomogao najvise, i ja sam tebe trazio ali rijetko ulazim na klix ponekad malo zraknem da vidim kakva je ljepotica dana hehe, sto se tice novosti pa eto i nema nesto plaho, sta ima kod tebe, kako posao, i sve ostalo zdravlje prije svega, porodica i ostalo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...digo mi se dabar 😂😂😂😂
Hah jel krezo???😂😂😂😂
Hajde nek je i tebi nekla mladja dobra :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Damn, she makes me think rude.
zgodna i ljepuskasta ... jedino ovo mazo mazo :)) s*ranje nikako mi se ne svidja ...
Ove otocanke su u globalu jako tuzne zene, al kad potrefi, onda je to lijepo, nabujalo, puteno..
Hoce i telecu glavushu tetovirat!
...naughty babe?