Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno oni su meni simpaticni bolji od onih svih silikonskih kurosava i napuhani autotuning pjevaca
Meni ste super
Stvoreni jedno za drugo
Jedna od najvecih gresaka u zivotu koju mozes uradit je da ne napredujes da se mjenjas i ulazes u sebe .Ovaj prdi 20 g jedno te isto.
Nije vezano za temuu al prenosi li neka Televizija Bektica veceras?
Hipsteri :-)
Volim ove ljudeeeee
Jel ba dosta ludovanja, kad cete se malo uozbiljiti?
Meni su simpatični i pozitivno ludi,svaka im čast
trazim curu sa je ista lakima sestra. dukat dajem.
bitni ko izborni predmet
Joj je' se Laka pros'o. Goran Bare je za njega mama.
Hajde možda mogu skontati ovo sa Lakom, al nikako mi ne ide u glavu zašto smarate sa njegovom sestrom. Ljudi dragi u Bosni i Hercegovini kakva god da je trenutno ima čitav jedan korpus žena koje su ljepše, pametnije, uspješnije, zgodnije i šta sve ne od ove njegove sestre. Mislim stvarno, prateći vokal svom burazu koji izdaje jednu pjesmu godišnje i Bingo djevojka. I kapak...
@posteniBosnjanin Brate u pravu si za ovo da bi mogao nekad prešutiti. Zaista mislim tako. Odjavim se često i sa Klixa, deinstaliram ga, al opet se vratim i javim. I nisam zavidan, samo ovo reklamiranje štela mu je stvarno preko glave. Mislim ono, upadneš na štelu negdje ili dobiješ nešto na lijepe oči, pa šuti onda jbm mu miša
@sarajlijaXjeboKLIX Hajde majmune jedan reci što je to ona orginalna! On možda jeste, za nju nisam baš siguran
Nebitni k’o onaj kamen sto je Madić uturio u onu rupu u zidu.
Pozitivno luda porodica, mati im jos ludja. Lijepo vas je vidjeti.
ovde se ne zna ko je veca budala klix laka ili njegova sestra
Koliko su god simpaticni po meni su jos vise opiceni.Tesko bi bilo izvagati i napraviti razliku jedino se u spolovima razlikuju.