Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih im ja donirao ni feninga sve i da imam, jer kao što je naturopat Dr Herbert Shelton rekao, nauka ide u pogrešnom smjeru. On nije vjerovao u medicinu i današnje nauke (psihijatrija, psihologija, stomatologija...) jer kao sve su bazirane na alopatiji (vjerovanje da se bolest treba liječiti i da je bolest loša). Takođe virusi kao i polen kojio uzrokuje slične simptome kod alergičara su dio prirode i treba ih ignorisati a ne bježati. Uzrok je u vještačkoj hrani.
Jer medicinska i farmaceutska industrija nema para za istrazivanje ??? Bolje joj je da se drzi svog zanata i lupa kao Maxim po diviziji....
ovaj i dalje glumi trebu...
Sjecam je se iz vremena kad joj je ispadala ćuna po sceni :))