Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto si se pokrila? Kada se pokriješ tada (kao žena) pokazujes svoju bogobojaznost. Ne možeš imati sluge i biti muslimanka. Ja nisam musliman, u komšiluku mi je živio jedan efendija(rahmet mu duši), koji nam je govorio da je Islam sve obrnuto ovome. A više ću vjerojati njemu nego ovim spodobama. Izgleda da srednji vijek još nije prošao.
@refffko To pročitao na telegraf.rs? Ne budi glup nego pročitaj malo , Islam je prva religija koja je oslobađala robove,prvi mujezin koji je proučio prvi ezan je oslobođeni crni rob.
@SalkanGrozni Robovlasništvo je nestalo u evropi propašću rimskog carstva, oko 300 godina prije pojave islama
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ma religija mira, jednakosti, nema sta.. Serijat kao drzavni zakon treba odma uvesti vidi kako je sve dobro i jednako...
@samp1ta Aham zato su u razvijenim zemljama zasticeni radici ko polarni medvjedi...
@secondtonon3 nema ovo veze sa religijom. Citavo drustvo kao drustvo im je takvo jer imaju pare, nije ni u nas nesto mnogo bolje. Vecina privatnika se isto odnosi prema radnicima samo sto to ne iznose javno ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
Klasična DROLJA
Imam neke obavjestajne informacije iz Kuvajta al ne bi to davao onako za dzabe. Ako Klix ima da plati makar 100eura za vijest moze.
Zamislite otkrice nafte u nekom bosanskom brdskom selu sa vise ruku nego zuba po glavi stanovnika, gdje se potpisuje palcem. Eh... to su sve ove dole po Bliskom Istoku arapske drzavice. Samo jos gore jer nisu imali ni sela nego su bili nomadi dok im Englezi i Francuzi nisu podijelili da budu "drzave" nakon raspada Otomanskog carstva. Za jedno mozda 300 godina ce da izadju iz srednjeg vijeka. Mozda. A mozda im prosto nestane nafte pa odu ponovo u nomade na kamilama.
treba ove arapkinje dovesti ovamo da ih guzimo, arapi jebu samo koze i male djecake a one zeljne kurca, zene su kod njih samo za radjanje djece, po mogucnosti djecaka.
Ova sigurno ima kućnih uradaka koji su za ličnu upotrebu.
Kako svakakvo sranje ispliva na povrsinu jer smo svi povezani na internetu. Prvo balkanski primitivizam a onda ovi jos veci divljaci iz azijskih zemalja....nista cudno.
Goat fuckers!
Živio u Kuvajtu i nagledao se svega. Od tad mi se Arapi gade. Faktički imaju robovlasnički sistem.
Fuj zemlja, fuj narod, samo pare imaju...
Zivim i radim u Kuwaitu. Ima svega, ima toga da svoje radnike maltretiraju, a bilo je i slucajeva da ih ubiju, plate 15 Kuwaitskih Dinara (sto je 75 KM) i slobodni su. Al sa druge strane, vecina, se odnosi prema njima kao radnicima, plata, radno vrijeme. Ovo nema veze sa islamom, nemojte vezati arapsku oholost i islam... Samo bih volio vidjet dan kada "ovakvi" ostanu bez nafte, pa da oni moraju otici i raditi za nekoga, ko ce ih maltretirati... Al i to ce dode...
Govna arapska.
Arapi su glavni šljam svijeta!
mrššššššš, neka ti dijete bude sluga-dabogdaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sto je djete krivo.... kazi nek ona buda sluga to jest rob...
ona je samo obucena kao muslimanka- inace inteligencija joj nije jaca strana sto se da prepoznati po izjavi doticne
fasizsam i robovlasnistvo u tim zemljama nikada nije prestao postojati
Nije to ni fasizam - to je feudalizam. Fasizam bi za njih bio dostignuce i napredak ka modernom uredjenju.