Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični propali smrdonja…
Dvoje vode ljubav. Ona: Reci mi nešto prljavo. On: Kosa Emira Kusturice
okupaj se
zar je ziv ovaj pantelija
On se naso kritikovat FAZ sta sebi umislja taj prevarant sto citav zivot zivi na budzetskim subvencijama pa ko vise da ,kao nizerazredna murva
Okupaj se ,vonjas i na slici 🤮
Da. da mrznja je djelotvorna autoimuna bolest🥲
Govedo bolesno.
Nisam kriv sto su turci austrougari njemci handrili balkance a mene optuzuju jer sam balkanac filozofija vrong
@goouser1642116094 Bgm svakog kojeg znam vozi Ladu i zivot je Srbija il Rusija,nema njih po zapadu i te proizvode ja mislim nekoriste..!!Cast izuzetcima srbima..!
Nijedan mu film ne valja
Ljepo se obrijes frizuru okupas i vratis se na Islam svoj,skrenuo si daleko sa puta.!
HEIL NEMANJA!!!!
Šta bi Srbin bez američkih proizvoda! Apple, Nike, Coca Cola, Netflix, itd. Ne bi se ni osjećao ko čovjek da mu nije mrskih američkih proizvoda.
Zasto prenosite baljezganje ovog kustusmrdice
Sevap bi ga bilo okupati
NEMANJA - KOSTORICA - !