Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E u tom arhivu ce pisati da si ti Zvizdicu kao i dinastija Izetbegovic sa cijelom vasom zelenom burzoazijom i beskrupuloznom oligarhijom otisao na deponiju politicke proslosti.
"Moramo 'zabilježiti da bi ostalo i sačuvati da bi se prenosilo'. Moramo zabiljeziti kako nas jebe SDA da nam djeca ne glasaju za vas!
Iskaces iz paštete sad ,a nisi znao put do arhiva prije par mjeseci !
Sad se aktivirao... Kasno si se sjetio i ti i tvoja "ekipa". Otpisani ste vi već odavno.
Maknuti ces se zajedno sa SDA Zvizdicu s naseg lijepog podneblja u oktobru
priprema se zvizdic za izbore,skuplja poene ali nece mu uspjeti.
Sacuvali istoriju od osmanlijskih okupatora a slavnu istoriju od Kulina bana, bosanskih kraljeva do osmanlija guraju u zaborav. To je politika unistavanja Bosne i njene istorije koja je kao narucena za ostvarivanje velikosrpske i velikohrvatske ideologije o brisanju Bosne sa istorijskih karata. Ove SDA-ovce nemaju mozga ili su placeni da nas uniste. Stranka koja je protiv Bosanske istorije ne zasluzuje da predstavlja bosnjake.
IMAL ĆUNE U HISTORIJI I IMA I ONA SVOJE MANIFETLUKE, PITAM NAKO
Obilaze sad sve zivo vidi se da idu izbori! Odjednom vas sve interesuje a 20 godina na vlasti vas nista nije interesovalo!!! Fuj
istorijski arhiv stariji od drzave. osnovan u doba one nenarodne vlasti. ova narodna ne napravi nista.
Kriminalna sda uskoro će u arhivu i to zauvjek.
Dezerteru, kojim pravom ti pričaš o najtežim danima, o opsadi, da sam na tvom mjestu sakrio bih se u mišju rupu ili bi ostao u inostranstvu gdje si i bio čitav rat.
Bolje bi pricao o arhivu Njemacke...
Ja lidera i ,, govana,,😎
Ja lidera i ,, govana,,😎
Raspadate se vi lagano
Ides u arhivu u oktobru