Posljednje pripreme u toku
0
Zvijezda X-Mena na SFF dolazi na motoru
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stop majorizaciji hrvata... XD
do godine i Jackie Chan
zaboravio si spomenuti da imate i McD. Beton ste, ocam Nego jel ove godine McŽeljko reže kakvu trakicu na SFF?
@Mol volim što Sarajevo ima SFF i dolaze nam najveća imena Hollywooda, a Sarajevo i Željezničar prolaze u treće pretkolo Evropa Lige. Dino Merlin ove godine šesti na Evroviziji daleko ispred svih ostalih iz ex yu. Šta ćeš možete samo dole organizovati Matu Bulica ili Thompsona da vam pjevaju što je u tradiciji vaše neonacističke kulture. Hebo narod kome svaki dan je mjerilo kulture pokatoličeni če.tnik Leo Pločkinić navodno poštovaoc lika i djela Sinn Feina ahahahahahah
X-Mene je.bi zene, nemoj biti peder....nemoj se povoditi pomodarstvom i biti \'in\' k\'o mnogi danas...!!!!
@Mol A i vi \"majorizovani\" prvo organizujte priblizno posjecen i renomiran festival kao SFF pa se onda NADAJTE da vas finansira i sponzoriraju \"vasi\"! Ince, CR\'KNITE OD MUKE ISKOMPLEKSIRANI MALOGRAĐANSKI FAŠ.ISTI!
ti nisi mogo s ovom ribom na kafu otic a ne zveknut je
Hvalite se SFF om kojeg finacira Herceg Bosanska Hrvatska sirotinja koja je glavni korisnik usluga Ero neta. Sami platite pa se ku...čite fuka re sarajevske!
pps. Zaboravio sam naglasiti da umoljavamo i ovog X-Mena da na motor okači transparent STOP MAJORIZACIJI HRVATA i tako pronese glas o Državi Zla Čovjeka kroz sve države od Londona do naših kuća. X MENE - mi smo XXX-Majorizirani. Hvala.
ps. Druže Kinže, malo joj je nos herav, ali nije loša. Predlažem da dođete u Hercegovinu jedan od narednih vikenda, može i Gospojina, neće vam trebati Panjeta i Feđa, ni dirkanje preko ekrana. Ova treba je nula, šta majorizirani kamen nudi. STOP MAJORIZACIJI HRVATA. Hvala.
Molio bih festival da zbog iskeširanih para od strane Eroneta, tojes nas Hercegovaca, direktor i sva svita na otvaranje nose majice - STOP MAJORIZACIJI HRVATA! Kako bi se sramota druga Zlatka pronijela do dalekih meka kulture i multietničnosti poput Cannesa, Berlina, Montreala. Hvala. :D
na slici 7 je Anja bubo je ja uska vopra :(
ma nista dok chuck norris ne dodje
ko je ova ljepotica na slici br.7, odavno nije uslikana ljepsa treba na ovom portalu, fedja meni se cini da te je Panjeta presao kada su u pitanju fotografije treba po gradu, posto si ti do sada bio vodeci u tom domenu
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo! Koloniziraju nas subtilno... mi naivni - kao i obično