Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je tu ljepota bila poslije rata, jako lijepo kupalište s prozirnom vodom...nije bilo kuća okolo...ostari se
Samo ovdje u nesretnoj Bosni velicaju se i slave okupatori. Ne razumijem taj nagon.
Za ovog momčića Bitkasa... hitno neke bobe sebi nadji da te smire :)
Treba ovaj spomenik ukloniti
Pročitao sam članak, ali ne kontam zašto je ovaj čovjek dobio spomenik? Pokvario mu se avion, pao i to je to. A spomenik asocira na kralja u halji koji je digao ruku u znak fašističkog pozdrava.
ne znam nitme zanma
Ko zna koja je tacna lokacija ovog spomenika ?
@le_civor Na kraju Otesa lijevo uz rijeku.
Osvajači osvajači osvajaču popravljaju spomenik, logično kad ga osvojeni nisu srušili u slobodi!
@Bitkas hahahaha sta rece i osta ziv...
@Bitkas a da te dalmosi cuju da im kazes da je izmisljena nacija 😂😂😂 skakao bi i more..sine Dalmacija postojala prije rvatske ..eto ti tvoj us college 🙊🙉🙈
@Bitkas 🙊🙉🙈💩🐷🐎🙊🙉🙈💩🐎 ti imas negdje u wordu ispisane komentare i pises hahaha pa budes banovan nakon 2 dana... uci sime malo history...volis wikipediu pa eto tu ukucaj dobri bosnjani/ bosnjaci
To vam je najobičniji spomenik-krajputaš kakih imaš puno po Bosni a i susjedstvu, koji ostanu nakon pogibije pijanih budala na tim mjestima.
@Bitkas jesi poceo plakati?? 💩🐎💩🐎💩🐎💩🐎
@Bitkas 🐎💩💩 daj dogovorite se zar nismo bili srbi 🙈🙉🙊 sacuvaj me Boze hrvatskog junastva hahahaha
@Bitkas 🐎🐎💩💩💩🐷🐷 sluge austrougarske sacuvaj me Boze hrvatskog junastva 😂😂
@Bitkas prvo svrsim ti mami u nozdrvu a drugo seki u pakas (katolkinje vole u paksu provjereno) a trece hebem o tebe i citav sda ;)