Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmaj od Bosne se borio protiv Turaka znaci nije bio SDA UHLJEB jer SDA UHLJEBI su pushiqrci ERDOGANA znaci Husein je bio u SDP BiH 😉 Hajmo sad SDA PUSHIQRCI sa minusima 😂😂😂 ZMAJ JE BIO SDP-ovac 😂😂😂 Ebbo vas ERDOGAN 🖕🖕🖕
Konakovicu drkadzijo provaljen si 😂😂😂 Koliko jos imas profila @PCM @parkingkonakovic 😂😂😂 Boli li DESANKA Konakovicu drkadzijo 😂😂😂👏👏👏
Spojit ce se umjetnici
Zmaj od Sipova
Ima li vam zmaja iz Sipova
Ja mislio onaj blento iz Šipova ...!!!
Lijepo je ovo vidjeti
Zmaj od Bosne
Hocetel mahati turskim zastavama na premijeri?
bash, i ja kazem
Cuj Husein, a Zmaj od Bosne. Kakve veze ime Husein ima sa Bosnom, istovremeno dok se pozivate na bosnjane, Tvrtka, Vukovica itd.? Vas zmaj je uzivao sve blagodeti osmanlijskog sistema. Sjedio je na divanu, duvao nargile, jeo rahat lokum i kahvenisao, sve dok osmanlije nisu "udarile" porez i oficirima - i tada se odvazni i hrabri, pun hemoroida od kahvenisanja, kapetan, pobunio. SLika i prilika bosnje, zmaja, zmajceka.
@TheSupervisor. Sta sad, ne moze se neko zvati Huse i boriti se protiv onoga na vlasti?
@TravunijaSRB. Koji ai ti hajvan. Mi ne zelimobda srbi i hrvati navijaju za bosnu, neho bosanski pravoslavci i katolici, kojih je itekako bilo u Huseinovom pokretu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi ce za 50 godina u skoli uciti kako je Zmaj od Bosne Srbin, zato sto je reziser jedne pozorisne predstave bio Srbin.
to ti tako samo mislis jer su ti srbi na pameti 24/7
@KonanBarbarin. Pa ocigledno je da tako Srbi pisu svoju 'istoriju. Vi jos vjerujete da ste vi otjerali Turke sa Balkana nakon stobste lezali pod njihovom cunom 500 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zmaj od bosne a on srbin da nije neka namjestaljka :)
@CDD ma nije ovdje nista bitno :) nego je bitno da se raja fakat lozi
znaci prvi znaci top znaci uspjesan znaci komentar na klixu :)
ne dade ti se moj lave. Probaj napisati nesto o srbima,lajkace raja.
@KonanBarbarin e ali fakat mi se ne dade :) hvala sto si primjetio moj trud ;)