Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sane draga Allah ti je pomogao dosad I pomoći će ti I ubuduće I na pravom si putu Allah nek te čuva
Po čemu je primitivizam stručnjače?
Vidi joj slika i ku.ca... jos jedan rezimski umjetnik ko Emir
Životni uspjeh ove vlahadije je da na ovom portalu ostave hejterski komentar kontra Bosne, Bošnjaka, Islama...bravo, bravo!
ja "umjetnice" i govana
Da si ti i takvi kao ti govna, u to nema sumnje uopće.
ovo nije umjetnost.... sve sam rekao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li njen brat ili rod Ismet Lisica...
Ne piše, da zna pisati perom po papiru.
što bi reko moj pokojni komšija Ivić , " neko nješto a neko nješto " hahaha genij je bio.
Ali bitno na neki nacin da se opisuje Bozija sila u svaki detalj zivota i svijeta, pjesak je simbol svijeta i Boga... Pjesak je univerzum, nevidljivost, pocetak i kraj koji ne znamo
... to je druga stvar :)
A kamen u žuči?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo, Sanita. Uspjesni kao ti treba da nas predstavljaju u svijetu, I znanjem i kulturom i ljepotom I sposobnoscu. Ova tehnika sa pijeskom je stahovito zahtjevna i komplicirana, svaka ti cast. Sve najbolje, I jos puno izlozbi.
Jako interesantna umjetnost. Islam se manifestuje drugacije sto se tice umjetnost, po mom misljenju.. Na neki nacin je jaca mistika, jer je Bog nevidljiv, ne moze se opisati... Nije kao u krscansku umjetnost koja drugacije izrazava Boga, ali je slicna, jer se istrazuje i opisuje Bozija Idealnost.
Ali bitno na neki nacin da se opisuje Bozija sila u svaki detalj zivota i svijeta, pjesak je simbol svijeta i Boga... Pjesak je univerzum, nevidljivost, pocetak i kraj koji ne znamo
Mustafa :) ............./´¯/) ............/....// .........../....// ...../´¯/..../´¯\ ./¯/.../..../..../.|_ (.(....(....(..../.)´¯) .\................\/.../ ..\................. / ....\..............( ......\.............\...:
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aferim!!! I sevap i ćevap.
E ona je pravi ambasador, jer ti ljudi bi trebali biti od sposobnosti, talenta...ovo me podsjeća na ono što bi uistinu ambasadori jedne zemlje trebali biti, ne samo uštogljene diplomate sumnjivih sposobnosti.