Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođa Nura uvijek u prvom planu... Nažalost, previše je onih kojima su njena djela vrhunac kvalitetne književnosti. Da ne govorim o Paulu Coehlu, raznim knjigama Ibrahimovića, mahalušama...
tuzno do kraja...opet ce najbolje da idu knjige tipa \"Kako da svezem pertle na 100 nacina\"..nema kulture citanja kod naseg naroda..treba raditi na tome
Fakat Penko
Kajem se sto procitah clanak do kraja i sto me na kraju doceka rijec \"ponaJbolji\" poklon... Pa nije mi jasno kako neko moze raditi ovaj posao i praviti ovakve greske. PONAJSTRASNIJE GRESKE?
Zna li neko koliko kosta ova knjiga od J.K. Rowling ??
Organizator TDK Hašišpušić Vidi ovog Ajdina idiota.
PENKO
misko nece doci zbog obiteljskih problema... tako da zbogom stripovi
Otici cu da vidim ima li sta interesantno. Zanimaju me knjige od Louise Hay. Da li neko zna mogu li ih kupiti tamo ili je vidio u nekoj od knjizara u Sarajevu? Hvala!
boratt Nisam vidio da je Misko iz Redboxa jos stigao sa stripovima. Čini mi se da je neki stand sa vjerskom literaturom na njegovom mjestu.
Radi li sta Haris iz Buybooka ?
Taman kad pomislimo da smo dosli do dna ,otvori se ispod nas i tonemom ponovo ...,zapravo u bezdan....!
zadnaj slika SAMRA
Borat na prvoj slici :D
najcitanija knjiga je bajke nasrudin hodze hihihihihihih
interliber.ba
najbolji poklon su pare