Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim ti brz oporavak ljudino
Pametan, ovde biko ziv ne izlazi nazalost
Šta, nisu ga zaštitili "negativni joni" u brdomidama Semira Osmanagića?
brz oporavak legendo !!!
Tamo mu je mjesto
Imao sam sreću da odrastam uz nedjeljni zabavnik i Zijaha Sokolovića. Daće bog da ozdraviš, Legendo.
Šta li će pokvareni SDA Bošnjica reći na ovo
izdrzi genije od covjeka, heroj naseg djetinjstva...uzivo ga gledao bas u pozoristu Slavija u monodrami Cabares Cabarei, remek djelo komedije...genijalan glumac i ljudina
Jednom rijecju obican vlah. Sikter tamo
Covjek bez patriotizma i osjecaja ko je i sta je tipicna posljedica pedesetogodisnje vladavine komunizma...zelim mu brz oporavak!
moj imenjak dobar je ziko
Sve sto imalo vrijedi ode kod zlih cetnika. Poslednji su Zijah, Dzumhur, Bazdulj i onaj mali komentator Edin. Prevljak i Sebija su mjera danasnjeg Sarajlabada.
Sreca u nesreci sto nisi u SA
Vlah bio i vlah ostao
Liječi se
@virusSDP Ti si smrdljivo zeleno smece. Treba vas javno vjesati jer ste pokrali ovu zemlju i uneredili sve.