Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix, ne trebaju vam ovakvi clanci. Jel vidite da vam je publika nekompetentna da bi kometarisala ista.
Eh, moj Zike,mi smo ti k'o pozorišne lutke,tandrkaju sa nama kako ko stigne.
Sad se dovuko u Sarajevo,a uz rat se vuco po Beogradu..pametnom dosta.
... kap ... kap ... kap ...
Zijo care, ti si umjetnik. Ovi drugi su hostapleri....
Zijo, rode, vidis da mediji svaki dan prave virtualnu KORIDU za bh gradjane. Svaki dan izvode na dvoboj zle duhove proslosti. Rogove ukrstaju ratni dusmani, po gledateljima prska krv davno poginulih. Glasaci hipnotizirani gledaju tu KORIDU. Sljedeca runda je izmedju stranih bikova, americkog i ruskog. Oba bika umazana u krvi djece, mediji peru i uljepsavaju americkog. Raja gleda dvoboj, raja stari i umire. Mladi odlaze.
Fino covjek kaze zivimo u teroru nacionalizma, populizma i marketinga.prosjecnom sda glasacu to tesko, nemoguce svariti.prostim rjecnikom receno, jbu nas u zdrav mozak husakujuci nas jedne na druge izazivajuci strah i mrznju, a mozak ispiraju sa sundom, kojekakvim pjevaljkama, starletama, grandovima, talk show emisijama i jeftinom zabavom
jedan od ljudi kojeg ne mogu skontati ....maglovit
Zašto? Jer se ne bavi politikom? Jer je normalan? Jer nikad o njemu nisi čuo neki skandal?
Moj Zike, uvijek ima uzbudljivih zbivanja na Balkanu. Neki etuzijazisti za opisivnje bolesti duha spominju nekakvu dronofobiju kao izrazito rasprostranjenu po Beogradu :)
MEGA CAR KAO I RAMBO AMADEUS. SVAKA ZLATNA.
Daleko najbolji Dusko Dugousko sa podrucja bivse YU!!!