Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poredis zene sa zabama???
hahahahaha ja procita \"zene su zapostavljene u djecijoj pornografiji\"
Kao da ste otkrili toplu vodu.... Uvijek su zene u bajkama zele macehe, pokvarene sestre, nezahvalne kcerke... A ako su koji slucajem dobre onda su nesposobne za samostalan zivot, ne mogu se ni probuditi dok im kakav princ, mozes mislit princ, uvali jezik u usta... i tako.
Mnogo toga pogrešnog se djeci servira kroz \'dječije knjige\' , crtiće , igrice, ne samo marginalizacija žena. I onda se čudimo što nam djeca izrastaju u nasilnike, silovatelje, ubice, lažove.. Nažalost, još će mnogo vode proteći dok to ne skontamo...