Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srebrenica 09.11.2012. u 15:33 U ausvicu stradali jevreji a u omarskoj poturice .ovih drugih i nije nimalo zao hahahahahaha . bice opetttttt !!! ----------------- Bit ce ti zao, ne brini, taj dan ces i ti docekati!!!!
U ausvicu stradali jevreji a u omarskoj poturice .ovih drugih i nije nimalo zao hahahahahaha . bice opetttttt !!!
Nase Heroine Bosnjakinje moraju objasnjavati svijetu,ko su Turska genocidna ciganija srbopravoslavni prljavi srbi!Pokusaj genetskog genocida sa masovnim,sistematskim i NACRTNIM silovanjima Bosnjackih djevojcica a sa namjerom prljanja Bosnjacke ILIRSKE i Europskosvijetske Bijelorasne krvi-nije uspio ali svijet mora znati ISTINU!!Postovanje!
Hahahahahahahahaaha cuj Ausvic i Omarsku . Vi ste muslimani kolektivno bolesni . Treba vama Dr. Dabic .