Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo ovih dana sve udarac za udarcem po facama izbezumljenih neprijatelja BiH!!😁
Ja udaraca i govana jbt... Ako je ovo udarac, onda blago nama...
dok su srbi morali kod pape da mole za krunu i da budu prvovenčani, neki ljudi u bosni pisali da su bosanski banovi, davali dubrovniku slobodu trgovine i na kraju slobodu vjere svom narodu.
Kulin ban je inače katolik , čisto da znate. U to vrijeme bogumili su bižali iz Srbije u Bosnu pa je Papa tražija da iskorjeni herezu a ovaj se više bavija ekonomijom. Njegov sin je bija gorljiv katolik koji je doveja inkviziciju u Bosnu pa se stanovništvo pobunilo i njega potralo u Tuzlu a na vlast dovelo Mateja Ninoslava također katolika i onda su radi te pobune Mađari poslali križare da se bore protiv Mateja Ninoslava.
kake veze islamisti imaju sa crkvom bosanskom koja je konacno unistena najezdom islama? opet bošnje ne uzimaju terapiju pa ih ufatile neke fiks ideje
@micelarniDzemil pročitaj koliko su se puta dnevno molili pripadnici crkve bosanske