Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalno sam impressed o_o svaka cast
Ovo je više nego fenomenalno, neka se kvazi umjetnici ugledaju, a imaju i na šta :) Ne mogu vjerovati da se svaki objavljeni text svede na nivo neandertalca @podvala, ako ti očne duplje vrijeđa, slobodno prošeći dalje..
Muhareme, familiju ti spominjem!
Sekularni Bosnjaci, valjda ste za ovih pola godine izvadili biometrijske pasose. Sada sto prije sebe i porodice evakuisite iz Sericeve dzamahirije dok je jos na snazi bezvizni rezim. Pobjeda talibanskog rezima na 31 posto BiH u buducnosti ce sigurno dovesti do vracanja viza. A imate primjer poznatog iranskog rezisera da ni viza nije garancija da cete slobodno putovati ako vas isslamisti stave u kucni pritvor i izolaciju. Spasite makar buducnost svoje djece od zatucanih isslamista
Svaka cast!!!! Prekrasne slike...ovu prvu sa cvijecem bi rado voljela imati.
hebo peglu, ima ruskinja slika sifonima
photoshop...dje ces ovo peglom izvesti
IDIOT PRAVI IDIOT
Nije ovo nista, ja slikam buretom za kiseli kupus!
zadnja slika je malo \"prigorila\" ali je inače prelijepo. fine kombinacije boja. odmaraju oči.
Prelijepo! Stvarno je super! Večeras uništavam peglu! :)
Svaka cast ja ne znam peglom ispeglati krpu a ne nesto slikati...
teta zdena razvaljuje ! ! ! kako se samo ovim fenomenalnim slikama pok.enjala u usta onim nadobudnim imaocima akademske diplome koji ne znaju naslikati ni čiča glišu.
prelijepo
Meni je ovo EXTRA, s obzirom na velicinu \"kista\" detalji su vrlo precizni. Samo, dok se ne nadje neki kriticar, da mu se ovo svidi i da dobru kritiku, nazalost, gospodja ce slikati samo za sebe ili za sitnu lovu. Jos jednom, SVAKA CAST!
svaka cast teto!!!
ma totalno si moderna macko