Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jecoooooooooooooooo.. :)
Koja ironija, foto safari u Doboju a policija hapsi fotografe po gradu, bruka za grad, fuj! Umjesto da dozvole fotografima da sto vise promovisu grad oni hapse! fuj!
U gradskom muzeju u Doboju nema nista sto prestavlja Doboj a osoba koja radi u muzeju nezna ni sta je muzej Dok je bio Brane sve je bilo ok A sad`-Boze sacuvaj A odkud safari Nemislite valjda na ljude koji po cjeli dan hodaju -gore-dole i od kafica do kafica zar ni ova tkvz manifestacija nije mogla proci bez Ozrena i manastira Pa Ozren je daleko od Doboja Al ,jest da je ozrencima Doboj bio tiha patnja I zato je naslov pravi
Pretpostavljam da je ucestvov\'o i onaj sto je uhapsen zbog slikanja zenskih u parku hahahah
Doboj Safari, nema nakih zivotinja ni u africi..