Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko su Bošnjaci željeli mir i državu gdje će svi biti ravnopravni a onda se neki okrenuse Zagrebu neki Beogradu i poslusase njihova lažna obećanja i ode sve u pm..
Bratstvo i jedinstvo je bila samo laž pravo lice su pokazali 90 tih a Bošnjaci naivni bili upravo oni koji su ga najviše zagovarali najviše nastradali
Al nikad više lažna Juga Živjela Republika Bosna I Hercegovina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Normalno da Bošnjaci nisu počeli rat, ali evo 25 godina već biraju istu stranku koja je odlučivala o životu i smrti na svojoj strani, popljačkala sve, otjerala djecu po inostranstvu i degradirala svu kulturu.
jbga!!!
Jugoslovenska muslimanska organizacija,koja se sada zove SDA cijelo vrijeme radi na pripajanju BiH Srboslaviji. To bi im uspjelo jo 91 ali im nisu dozvolili Amerikanci. Nikakvo čudo,obzirom da je cijeli rukovodeći kadar SDA, provjereni udbaški kadar. U tom smjeru je i stalno huškanje protiv Hrvatske,koja je primila izbjeglice i oslobodila Bihać. Srbi su u isto vrijeme "oslobodili" Srebrenicu.
https://m.youtube.com/watch?v=b2COiOTnHVE
nije se raspala nego je bankrotirala.. ovim nacionalistima mozemo stavit na rachun sve, al' jugu su razjebali niko drugi nego raspadnute komunjare.
Jugoslaviju su pokrali srbi koji su je vodili poslije smrti tite ali činjenica je da bi ionako propala kad tad šteta samo što srbe nisu bombardovali 1990 godine i što nisu spriječili njihova orgijanja po hrvatskoj Bosni i ostalim djelovima srboslavije
A sto smarate vise o proslome vremenu, zivimo sada i treba da planiramo bolju buducnost i ucimo da ne pravimo iste greske kao nam u bliskoj proslosti.
Kad je umro Marsal , imo je najjacu dzenazu ali ne sto su ga voljeli vec sto mu nisu halalili pa dosli vidjet kako da naplate.
Neko rece ' da nije bilo Srba i Hrvata, jos bi Jugoslavija trajala'. Mislio je covjek na ekstremni dio u ova 2 naroda. Doduse, prvenstveno u srpskom narodu, koji se, zamagljen Milosevicem, pa Draskovicem i Seseljem , "nacionalno budio" po ko zna koji put. A bez protuteze hrvatskog, i srpski nacionalizam bi se ugasio. Jugaslavija je funkcionisala zahvaljujuci BiH. Srbi i Hrvati su kao dva oka u glavi. Dva oka - razrooka. Sinhronizacija, tj. vid - to su bili Bosanci i Bosna.
joj slika.....prva naj..
steta sto Tito dok je bio ziv nije likvidirao ova politicka go vna
HAHAHAH BILI SMO I OSTAĆEMO ZAJEDNO
Jadni Tito je jedini čovjek koji se iskreno borio za svoj narod jedini zato ga je cijenio čitav svijet neka mu je slava i hvala
Pa dobro vise dosta jugoslavije, bilo nekad davno, nema vise i to je to. The end, fin, kraj.
Tito Tito Glupe Balije vazda isto
strašan je to čova! legenda!