Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indiana semke na haparatima
Stecci su dokaz da je Bosna uvijek bila muslimanska i bosnjacka, zato ih treba pohraniti negdje gdje je sigurno od vandala, najbolje u harem...
Nije radovlje nego arnautovici
Bosanski stećci !
Kad ćemo raja na piramide?
jesu ovo oni stećci kraj piramida?
Svaka čast! Stećci se moraju sačuvati! Naši stećci su svjedoci vremena i našeg Bošnjačkog postojanja na ovim prostorima....
Velez4za @ Našeg BOŠNJAČKOG, hahaha.. Turcin, Jugosloven, Musliman Bosanac iz Hercegovine, Hrvatsko cvijeće, suncokret pa sad Bošnjak Da li je to vaš konačni odgovor, ili cete iskoristiti pomoć "JUMBO PLAKAT"?
Krug je kompletiran,jarane! Poslije mnogo vjekova tumaranja i šamaranja.Poslije stoljetnih okupacija kao i surovog ponižavajućeg statusa "neopredjeljenih"... Mi smo ponovo - Mi! I nikad više to ime nam niko oteti neće moći. Bošnjaci na svojoj Bošnjačkoj zemlji.!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)