Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neno je jedan kulturan, normalan momak koji lijepo pjeva i želim mu sreću na puut uspjeha! Čovjek ima šlif za raju tako da je razumljivo što vam se sviđa (umjeće je i to znati).ALI: Amel pjevač?! Nemam ništa protiv čovjeka ali nije sve \'\'hajmo raja\'\'! Treba imati stila a bogami i glasa. A što se tiče Elvira prvi put sam ga slušala i dopao mi se! Čovjek PJEVA! A pjesme ko iole sluša \'\'normalu\'\' muziku, na žalost ih je manjina rekao bi + i za taj izbor! Pa nije sve ojsa!
Odlicna zabava steta sto nije duže trajalo. Hvala muzickoj produkciji BHT sto afirmise mlade ljude.Neno Muric je definitivno za mene otkrice ove godine.Sinoc je bio sjajan i pokazao je veliki profesionalizam. Amel je malo neozbiljan ali pjeva dobro, onaj Banda je ubio nekakvim ne bas zanimljivim repertuarom. Neno ipak najbolji,čista 10 !!!!!!
Neno je bio fenomenalan. To je naš veliki talenat. Uživala sam.