Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovaj covjek mijenja zasluzio da odmara u Bosanskoj Zemlji - ne znam ko jeste. Zato bi bilo na_mjestu preseliti mu kosti u domovinu... Od mene, gdje god bio, neka mu je vjecna Hvala i rahmet dusi njegovoj.
@BH_Faraon...Ako ovaj covjek **nije ** zasluzio...
zašto, nije uspio pa ste najebali još više od TUraka
glupost bacati pare na historiju
ovakvi kadrovi su potrebni BiH kao sto je ministrica Dapo
a to sto ima raje nezaposlene djece sto ce sad u skolu a nemaju za nove odjece nikom nista jel.fuj kako ste gadni nista ne rjesavata ovdje cete se uspjet ugradit. nikakve fajde za obican puk tu nema,ko i vijecnica,samo za vas guzenje je to od znacaja. jel vas stid vise.haj cao udjite u vase skupocjene vozilice u skupocjenim markiranim odjelima.a neko ce djete gladno u skolu.
90 % takozvanih bosnjaka naginje ka turcima a furaju se na gradascevica, totalno izgubljeni ljudi
Zato smo mi najveca misterija u svijetu logike. Nosioci prezimena Bosnjak navijaju za drugu drzavu, oni koji dizu u nebesa ubicu Bosnjackog kralja se kunu u Bosnjastvo, a o migraciji Bosnjaka pravoslavaca nek neko drugi prica.
Dobar junak, ali UVRSTITE SE U REDOVE DOBROVOLJAČKIH ϟϟ POSTROJBI
Svaka cast, kula je simbol Bosanski, simbol da smo oduvjek sanjali samostalnu BiH, ali nas izdajnici i dvolicnjaci uvjek u tome sprijece i prodaju okupatoru.
I koliko puta će ponoviti ovu predizbornu priču?
Dobar potez