Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nebo mu granica, pa i nije nesto onda, mislio sam da ce zasvirat bar jednom na nekom satelitu u svemiru...
'vako ja isto znam da sviram.... dobro nije baš 'vako, slicno.. imamo istu gitaru.. nije bas ista ali dosta su slicne... mislim da su iste bojee.. ima žica isto... pa dobro hajde, iskreno ne znam svirati..
... nepucajte u tamburaše kao Kafku :)
Znas li harmoniku razvijat
bravisimo meastro
Ovo je gitarista, a ne ko Jadranka ................. morala bit po TV-u jer je srpkinja............a čim se vratila iz Japana poletila čundari Do-dicku da je spasi od Sarajeva............a da nije Sarajeva Jadranka bi bila kiturina isto ko i njen zaštitnik Do-dick...........sad Jadranka i posta prava kiturina u Modriči je mensečini
Šta se onda fališ Sarajevom ?
Šta se onda fališ Sarajevom ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ova turneja je uslijedila povodom prve nagrade koju je Sanel osvojio u decembru 2013." Čovjek ide ispred svih, zato je najbolji. Dokle !!!
a jeli leti sa gitarom ??
ne, uleti ti je samo vruće