Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo maestro Vucicu. Sta reci osim cestitati Vam na predanosti i manirima. Dakako bilo bi lijepo da ste kazali i to da je budzet pozorista 6 miliona KM. Radi poredjenja, budzet opcine Vogosca je 10 puta manji. Zatim, pod kojim uslovim cijeli suteren pozorista koristi privatna kafana Vaseg intimusa Grizelja? Kakav je to specijalni ugovor prema kojemu niko ne moze unijeti casu vode u pozoriste, ako mu Grizelj ne odobri?! Direkcija Baleta je zapravo privatna firma Edine Papo, u sluzbi tezge zvane Balet Fest. Drama u sluzbi privatnih tezgi, glavnog glumca Sijamije (Mortal Kombajn, Tartif). Opera Alma (smijeh): Kceri Alma ne zaboravi zadacu iz matematike... Jos povrh svega otvaras trafiku-suvenirnicu da prodajete bedzeve Gospe iz Medugorja. Od 6 milona KM budzeta najveca stavka - autorski honorari. A otpustili ste pola hora iz Opere. Sitni ministrant - Vucic Dario.
"To je historijski događaj, ako ne i više od toga, jer je riječ o gotovo tri decenije ne nastupanja na sceni Narodnog pozorišta RS, dok su ta gostovanja prije rata bila gotovo jednom mjesečno, ako ne i češće" -- Nisam znala da je RS postojala prije rata?