Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:))))..:PPPPP
:)
Ti si jedan običan tenkre, pravi piramidiot.
auuuu,sto su se vulgarno ushicili....Enko27 koji stric? Dr Leo ovaj izgleda ima delirium...hitno na lijecenje...fobija-delirijum-sesirdzije...kog li tog sesirdziju vidi svuda oko sebe pa cak i na internetu...auuuu... otsho enko na teferic pa sam vidi crn sesiric sesiric se puno mnozi tesko mi je mojoj kozi uh sto vjetar jako puha dovodi mi sesir-duha... ak ovako budem umro sesirom cu sebi crnom zatvoriti rupu bruke i semirom koga mrzim zavezati moje ruke... lahku noc,ovo malce stihova onak iz glave za sve one sto im Semir Osmanagic smijeta i fobijus delirijum problem svijesti...
Ja mislim da je ta Sabinica Imetova studentica kurvica
Ova Sabinica mi smrdi na pickicu Imeta !
Ja sam sabina i ja sam najveća kurva u gradu. Kurvala sam se sa semirom za dobrobit istine, kako sam mu i pisala, a kurvala sam i ugled svoje novinske kuće. Kurvala sam se dok sam bila udata, a i semir oženjen. Ali nas sada jebe Oksana jer mu neda sporazumni razvod, nego hoće da ga odere na sudu. Zato semir i ja sada pokušavamo isporsiti još para, ali nam sada teško bilo ko daje. Ali ja sam za svog semira spremna da se kurvan i na ulici za 100 KM.
Ponovo se okupila vesela druzina , he he Biseru ,braca....sta ima,vidim Imamovici se provrijednili ,neka neka mashala nek se radi ......e moj Semire sto ljude ubizuhuri da izadju na zimu da kopaju .
Dragi piramidioti, najedite se govana. Vi ste sramota ne smao za ovu zemlju i naciju, nego za čitav ljudski rod. Vi ste na nivou šimpanzi i orangutana. Pušite kurčinu.
Je li \"Ime\" taj naki profesor Imamovic sa Filozofskg ! Pa naravno ! Nije ni cudo onda sto su CLIU usta, puna govana ! To ti je tako kad se druzis sa govnima moj clio CLIO GOVNARU POZDRAVI TOG SVOG UMISLJENOG GOVNARA IMETA !
Taj Clio je cudan naki typ ! Clio kolko te gazira taj tvoj \"Ime\" 100. 200, 300 marona Hajde priznaj ! U Rajvusa se nista ne dira iz ljubavi ! Niti ce se raditi !
TEBI JE JADO GOVNO U DUSI PA TI SE GOVNA SVUDA PRIVIDJAJU !
Još jednom, poruka svim piramidiotima da je na stvarnim arheološkim nalazištima koja pokazuju svu ljepotu ove zemlje \"PIRAMIDIOTIMA I PSIMA ULAZ STROGO ZABRANJEN\". A za bijedno uredništvo Sarjevo -x, zašto ste zaključali forum o piramidiotizmu nakon poziva Govneta po šeširom? Bijednici jedni.
@Biser Bosne Ti si KLONIRANI stric od brata GOVNETA POD SESIROM.
@Biser Bosne Zasto se LAZNO predstavljas ? Ja znam TKO si ti.