Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravno je \"INCIVITUS\" Slijedi linkove 1) O filmu: http://www.imdb.com/title/tt1057500/ 2) Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=CAL6hPm0-Ss Inace, film je predstavljen 2009-te, tako da nije bas najsvjeziji primjerAK svjetske produkcije...
*odakle su već \"šljegli\"
Stare Sarjlije dođu obići ako imaju još koga živog od familije i platiti grobarinu, a na odmor većinom ne idu u 033... , kad već nisu moglu ostati u 071....šta imaju danas tražiti tu?... tako da ta \"dijaspora\" koji ti pominješ većinom potiče iz IB-a, Sandžaka ili odakle su se već \"šljegli\", pa dođe izvana da obiđje \"podobnu\" rodbinu koja se u _ r a t u_ uvalila preko SDA linije u grad. Nisu ti to Sarajlije. Pogriješio si adresu stari... A sam SFF nije zanimljiv, jer svi koji žive vani mogu te filmove sasvim normalno pogledati u kinima ili iznajmiti DVD-ove, ako već nisu otkrili čari skidanja materijala sa interneta ;-) Došlo je do \"odsarajevljivanja\" jer je taj grad prihvatanjem papaka izgubio ono što je nekada imao, te danas nema više sta ponuditi \"dijaspori\" - OSIM familijama iz_bje_gli_ca koje izvana obilaze ono što su \"stekli\" u ratu nauštrb starih Sarajlija.
anketa je sugestivna i zlocesta. na svijetu nema ankete koja govori ni o najlosijim stvarima da pocinje sugestivno negativnim opcijama. da ne kazem da SFF to nije zasluzio
sve govori anketa na ovom portalu gdje 58% kaze da uopste ne ide na SFF. SFF je svakako postao godisnji odmor dijaspore, a Sarajlije u to vrijeme odu na more.
Hvala Bogu pa necu biti u Sarajevu za vrijeme ovog cirkusa, muka mi je od sarajevske \"kreme\", \"glamura\", reditelja i glumaca sumnjivog kvaliteta..
invictus ili invictum, pitanje je sad. :-))))
drago mi je da je sff pomjeren zbog ramazana...jer ne pijem alkohol kad je ramazan..a ovako cu imati dana da dodjem sebi i zapostim :) hvala purivatra... :D :))))