Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije prodata ?
Nešto najljepše što grad Sarajevo posjeduje!
A Sarajevo je jedan od najljepših, ako ne i najljepši grad u Kantonu Sarajevo..
Posto FBiH ima samo 2 grada a to su Sarajevo i Mostar, onda lijepi gradovi mogu biti samo Sarajevo i Mostar - bilo da se radi o kantonima ili Federaciji. Ostale naseobine su samo NASELJENA MJESTA, a ne gradovi. 1:1
A Trnovo?
Moj otac, inace covjek koji ne pokazuje cesto emocije, stao je pred obnovljenu vijecnicu i zaplakao ! Gledajuci u nju, rekao je da se vratio u vijeme dok je student bio, koliko je ispita samo spremao i knjiga citao tu..
Evo ovako ozbiljno pitanje: Šta reći turistima još da posjete kad dođu vamo? Amerikanci koji su neplanski došli vamo su 3 dana proveli i vrh im bio što su jeli ćevape. Kakvu smo mi atrakciju od sebe mogli napraviti, a mi i dalje živimo u srednjem vijeku.
Prije da im treba pojašnjavati zašto se i dalje ne ratuje ovdje (bar ne oficijalno). Kad dođu vamo, očekuju Countera da se igraju.
Pitaju da im se prevede tekst pjesme "Kad se babo vrati kući pijan". Onda su 3 sata u nevjerici jer kontaju da sve familije ovdje tako funkcionišu. Jedino što veliku većinu impresionira je to da smo topliji i uljudniji od ostalih Balkanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapamtite ovako plavo nebo,rijetko ce se vidati u godinama koje nam dolaze?
hvala dolly,ja mislio saditi sta na proljece ali uzalud trud sto sam iskren,ali hajde?