Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj direktor Zemaljskog muzeja mogao se za ovu priliku ipak se uljuditi. Sramota, ko da su ga telefonom prozvali a on jadan sa nekih arheoloskih iskopina poletio da pare ne propadnu.
SDA pravi sarajevski pasaluk?
da mi je znati sta ce institucije kulture sa ovih 1 milion KM napraviti,proizvesti,postici (osim sto ce svojim neradnicima plate dati) cuj kultura u bej ha.....pola objekata jos devastirano od rata, umjesto radnike da finansirate da se ovo gradi, oni fol kultura,sve na zvezdama granda i ostalim sranjima, oni fol kultura.
naslov teme treba da bude ocajan novac a ne znacajan novac.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Ajmo pljuvatori, tri, četiri, sad !
howard58_ Šta fali Zenici, Mostaru, Tuzli, Bihaću. Da li Sarajevo vrijedi više nego svi ti gradovi zajedno? (Inače , šta fali dati nešto i Tomislavgradu, i oni su u FBiH.
UPLATI 50% PDVa! TOLIKO I OBJEKTIVNO VRIJEDI.
Koliko dajete vjerskim institucijama na ime "kulture"? De to saberite i ispostavite.
Dakle, sve pare u Sarajevo, stara priča!