Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce vijecnica poslije defilea zvanicnika I koncerta ponovo postati dom knjige I da ce u njoj biti napisana neka nova, bez prolivene krvi, ljepsa istorija sarajeva
O cemu ti pises budalo. Kakva nova historija, historija se dogadja i pise onakva kakva jeste, a ne kako vi cetnici mislite da treba biti.
papacino jedna istoriju pises svakodnevno, sve ovo sto danas uradis vec sutra je istorija... svaki dan imas priliku da uradis nesto bolje za ovu zemlju kako bi sutra bilo bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DOBRO STE SE SJETILI IZVJESTITI O OVOM DOGADJAJU KOJEG JE EUROVIZIJA PRENOSILA U 65 ZEMALJA SVIJETA! JEBOTE BILA JE GLEDANOST SKORO KAO ZA SP!
Mozda bi izvjestili prije da je gostovala kakva pjevaljka.
FRANCUZI I SVABE OD 16:00 DO 19:45 NON STOP O SARAJEVU, OD 18:15 DO 19:45 DIREKTNO IZ VIJECNICE, A KLIXOVI STAVILI SRBIJANSKE TERORISTE RAKIJU, GIBANICU, KRMAKGRAD ITD NA NASLOVNU I NI RIJECI O OVOM SUPER VAZNOM DOGADJAJU KOJIM SE OBILJEZILA 100ta GODISNJICA SRPSKE LUDOSTI?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li istina da su Simici i Vele isli guslati u Visegrad? Kazu slucajno otkrili "srpsko poreklo" i to u nekoj javnoj kuci u istocnom Sarajevu, nakon sto su osjetili medjunozni vonj kao i Nemanja Kusturica..
Obojica, Ferdinand i Princip su negativni likovi. Princip je nama i ostatku Evrope donio rat i stradanja. BiH se na referendumu trebala odluciti da li da bude u sastavu A-U monarhije, Osmanskog carstva ili da ostane samostalna. Posto referenduma nije bilo, Ferdinand i A-U monarhija su takodje negativni faktori.
> Princip je nama i ostatku Evrope donio rat i stradanja. Mislim da je ovo malo prejaka tvrdnja. Princip je bio samo nebitna budala koji se našao u pravom trenutku na pravom mjestu. Tenzije u Evropi u to vrijeme su bile tolike da da nam on nije "donio rat i stradanja" donijelo bi ih nešto drugo na neki drugi način par mjeseci kasnije. Sve ono preseravanje da li je bio heroj ili terorista mi je presmiješno.
Posto referenduma nije bilo, Ferdinand i A-U monarhija su takodje negativni faktori. ------------------------------------ O cemu pises budalo. Nakon teroristickog cina Srba, objavljen rat, Austrija uletila u Srbiju, Srbi preko Prokletija pobjegli na Krf, Austrija riknula i kako si mislio da bude referenduma? Osim toga, nakon toga slijedi srpska okupacija.
Kao sto I infantilan ixan nikad ne pogleda u sebe ne razmisli o sebi I osami se da bi donjeo zrele odluke.... tako I ovaj narod umjesto da se pozabavi sobom pravi show za strane goste I okruzuje se strancima..... I izbjegava da se pozabavi sobom....Tuzno.
NEK SMRDLJIVI DODIK POKUŠA PRISMRDITI OVAKVOJ LJEPOTI I OTMENOSTI.. CRKNI GLAVONJO..... SAD SI SE TI ZARAKIJO NEGDJE ISPOD ŠATORA......
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
100 godina legenda gavrilo
ma jebes filharmoniju nek kurcu sviraju, kad ljudi nemaju sta da jedu!
Smijem da se se kladim da od ovih što najviše "laju" o Principu i ambijentu u kojem se odigrao Sarajevski atentat samo 2 % ima višu ili visoku stručnu spremu.
nama je sve super,krasno nikad bolje.Narodu samo hljeba i igara i mi sretni.
IV rajh se diže.
Čemu je vakat, tome je i vrijeme... :))
Dugo ti se pritisak dabogda konjino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevoooooooooooooooooooooooo Sarajlijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hocu kod vasssssssssssss dosta mi je ovih "krkana" hocu u civilizacijuuuuuu Ima li neko da bi mi pruzio gostoprimstvo u Sarajevu.
pitaj šemsu.
Bujrum draga Marija, ti voliš Sarajevo ...ja volim Trebinje....pa će mo se ugošćavati....možeš biti moja gošća :-) vi iz Trebinja ste normalna raja...svaka čast....!!!!!!
Ovi iz Visegrada sto su danas orgijali uz drolje cecu isl. i koji su slali ratnohuskaske poruke, treba da uce od Sarajeva i da pokusaju koliko toliko da se civilizuju, da prestanu nas narod da udaljavaju od civilizacije i da nasu djecu uce da su svi protiv srba, a da smo mi najhrabriji narod i pored toga sto pripadnik naseg naroda izvrsi terorizam i ubije trudnu zenu..
aferim mitre !
bravo mitre....nego ti bujrum , zapucaj za sarajevo.....ovdje su prava raja ... civilizacija ....
Zasto pravite usporedbe izmedju svecanosti u Visegradu i Sarajevu, kad smo beceras zapravo svi mi koji trebamo nastaviti zivjeti u ovoj zemlji - na gubitku, opet. U ponedjeljak nakon besplatnog kupleraja po nasim hotelima, o trosku nasih gradjana, ovi bjelosvjetski dokolicari ce se vratiti kucama. Nakon sto su ovdje ostavili duhovni i svaki drugi otpad. Ovdje su se "izduvali" jer ovdje sve moze, napunili baterije i sada mogu nazad u svoje stroge "zakonske forme". Zato i sluzi neka Bosna; da se u njoj slave pokolj i sve to zacini uz limenu glazbu i predstavnike porazenih zemalja u pokolju. U ponedjeljak ce i Kusturica nazad na Mecavnik, ostavljajuci svoje kultirnjacko smece gradjanima Lukavice/I.S. Dodik ce nakon ovoga jos jednom ukazati na nemogucnost suzivota i razlicite poglede na povijest i zivot uopce. Samo ce gradjani iznova razumjeti jedni druge, bez obzira jesu li iz Sarajeva ili Prijedora, jer im jos dugo , uz ovakva besmislena slavlja nece biti bolje. Ni njihovoj djeci koja ne trebaju mrtvace Principa i Gerdinanda i mrznju koja ide sa njima, vec bolji zivot.
...panem et circences...gladna stoka najbolje mrzi :)
I svjetski rat je bio tragedija, boze ne ponovilo se. Akobogda u BiH se samo sviralo I obiljezavalo a nikad vise ratovalo.......
Svaka cast, hvala Beckoj filharmoniji