Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, to je jedino sto vrijedi na ovom SFF...
tako je..srpski film je jedino sto vredi sto i ne cudi..sve sto je vredelo u bivsoj drzavi dolazilo je iz srbije pod plastom nekakvog jugoslovenstva...srecom toga vise nema
@Kraguji hajde ne seri. Top Lista nadrealista bolja je humoristička i satirična emisija nego vaši idioti i dvorske lude Minimax i Čkalja nekada na tv-u. Ja sam bar dobro zapamtio 80-te, a ti se nisi ni rodio. Ovo malo duše antologijski bh film, pa Walter brani Sarajevo i niz drugih. A viste imali seljačko-šumadijske odrone tipa Žikine dinastije i Sekula se ženi. Krnalkuk, štala, sijeno, sex, jeftina brlja, krmetina i turbo folk u tim filmovima. Jedina četiri filma koja su dobra iz Breograda su Balkanski špijun, Tesna koža (prvi dio), Maratonci i Varljivo ljeto 68
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ko je upoznao klix ni pakako mu nece tesko pasti
Pavle Vujisic, Bata Stojkovic, Zoran Radmilovic, Bora Todorovic i Bogdan Diklic. Po tekstu Dusana Kovacevica, u reziji Slobodana Sijana. To se zove once in a lifetime.
nisam ga puno gledala, jedno 15-tak puta, urnebesna komedija sa elementima crnjaka svaka čast sff-ovcima što ga emituju, a svaka časti bori todoroviću (rip) ali i bogdanu dikliću i ostaloj ekipi iz filma (Y)
Super film, vjerovatno do sada nikad nije ni prikazan u Sarajevu, mozda prije 24 godine, al tad su Bosnjaci bili u tamicama i nisu ga mogli gledati.
Prikazan je na FTV-u milion puta i ovaj film i mnogi drugi. Vrijeme je da RTS u Beogradu prikaže Grbavicu i Ničiju zemlju. Ipak Mirjana Karanović, srpska glumica je odglumila tu ulogu. Ni jedan kanal od Bošnjaka iz Sarajeva nije u ponudi kablovskih operatera u Beogradu. Jedino iz Bosne uzimaju Dodikovu RTRS i BN TV. Sve je jasno. Koliko vam smeta istina i drugačije mišljenje.
Nisam upucen, mozda je stvarno prikazan na televiziji veceg entiteta, ali vjerujem da je ovo prvi put da ovaj film slobodno u kinu mogu pogledati bosnjaci, srbi i hrvati koji zive u vecem entitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo! Najbolji film svih vremena!
Eee tako se to radi, kratko ali jebitačno!
...maximilijan = tito... ...bogdan "koliki je moj deo" diklić = šiptar sa kosova... ...topalovići = čikašli mafijaši/ameri... ...lopovluci sa testamentom = međusobna borba za "novog" tita...
Najjači je stari sa onom turbom što pišti
uvijek mu oplačem
ne kaže se pišti nego trubi :P
glala
deda spalio đenku
Sutra emitujte kultni jugoslovenski film "Balkanski špijun" pa da konačno posjetim SFF u njegovoj 20. istoriji.
Je.be se tebe što on iz moje kuće ruši državu
Jaooo,pa to je gospodin Rajkovic,sta mu je?! ...sad mu nije nista,ubio si ga k'o zeca :)))
jedan od rijetkih filmova koje mogu iznova gledati i svakiu put se smijati kao da ga prvi put gledam :)
U 22:30? Što tako kasno?