Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su postojali samo drzavni univerziteti nepismeni nisu mogli ni primirisati na bilo kakvu funkciju. Sa otvorenjem travnickog univerziteta i ostalih stampaca diploma unistavanja dostajanstva bh drustvo je pocelo. Za to su krivi i akademici koji nisu stali u odbranu drzavnih unverziteta!
Zafalilo im naoružanja i metaka.: -D Ne lupaj gluposti. Nepismeni su ti došli u politiku kada nije bilo ni jednog privatnog fakulteta. Zahvaljujući nepismenom narodu.
@nasitepuse Hajde ti završi i 4. razred osnovne pa onda pričaj sa mnom :-) Sramota je toliko ponavljati isti.
Avduka ziva legenda
Sidran: " U hiljadugodina bH nije prolazila teze trenutke!" A ZNATE LI ZASTO? ZAHVALJUJUCI CETOBALIJAMA, OTVORENIM KOLABORACIONISTIMA CETNICKE I USTASKE FASISTICKE IDEOLOGIJE. A ko su oni? Aktuelana etnofasiticka vlast, koja RUSI SUVERENITET GRADJANA I GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH I SILOM, UCJENOM, GENOCIDOM I AGRESIJOM UVODI PODJELU BOSNE I FASITICKU ETNOKRATIJU U FASITICKIM APRTHEDIMA OKUPIRANE REPUBLIKE BH.
Dakle cetobalije, cetnici i ustase u okupiranoj Republici bH su sve politicke stranke u vlasti plus oni koji su ih birali, plus oni koji ne izlaze na izbore jer se slazu sa postojecim stanjem. VI OGROMNA VECINA GRADJANA REPUBLIKE BH, VI STE DAKLE RUSITELJI BOSNE I RUSITELJI BUDUCNOSTI SVOJE DJECE.
Tko je ovaj šaban i od čega živi. Da nije i on na budžetu?
Ma ja samo pitam, gdje ste i ko ste vi u tih 1000 godina? Kako ste doprinijeli u oslobađanju od Turaka? I na kraju, kome ste vi PRKOSILI (koje okupatoru u 1000 godina, Turcima, Nijemcima, Austiji....)?
I Turskoj i Austrougarskoj i Njemačkoj, Mi smo pružali otpor. Samo ti to ne znaš. Nismo Mi, kao Vi koji opale jedan metak, a onda o tome guslaju 100 godina!
@ernestalic Ima li gdje zapisano to, osim sto znamo da cete slagati covjeka u oci bez obzira na sve? Zasto se zovete Abdulah, muhamed ako ste prkosili? Zasto ste se zvali turcima i izjasnjavali tako ? Pizzda vam materina linjava, bezvrijedna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislio on se otrezni od Bajrama, a on baljezga k'o u delirijumu !!!
Ne seri Sidrane, ljeba ti. I hiljadu godina i nikad nije bilo teze.
O teskim momentima Bosne prica covjek koji se zove Abdulah hahaahhahahahaha
treba biti realan sidrane i reci da bosne nema vec jedno 500-600 godina.. mozda kad ljudi prihvate to.. pocnu se pitati zasto je nema
pa ipak namece se bitno pitanje ko je ili sto je danas BiH
Dobro je jos uvijek pribran… u kojim je godinama.
Ko kaze da je pribran? Vidis da lupa gluposti da nikad nije bilo gore. Dje je on ratovao? U Diznilendu?
@geraldklix …dok se boris za nesto imas nade… sad je stanje utemeljeno i vise nema nade… vidis da je u pravu i da je pribraniji od tebe
"U hiljadu godina BiH nije prolazila teže trenutke" :-)) Da, bilo je mnogo lakse u ona fina vizantijska i rimska vremena, vremena azijatskih turskih hordi koje su nas za 500 godina vratile 5000 godina unazad, nacizma i ovog zadnjeg rata. Eh, kako se nekad bez Dodika fino zivjelo. Sad je stvarno najteze.
Nije Dodik problem… Dayton je provalija bez dna
@dibbidus Mozda je visevjekovno ropstvo, islamizacija hriscanske Bosne pod Turcima i sijanje klice razdora medju nama i svih kasnijih sukoba i ratova, malo veci problem od Dejtona.
nema sta da vam se cini da je stvar zavrsena...stvar i jeste zavrsena, ostale su samo jos neke tehnikalije i kud koji mili moji
Daleko si ti od Penicilina. Ti si jos ona budj, sto je prethodila naucnom otkricu
@kolorit fala..to od tebe nisam ocekivao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok nas vode oni za koje si radio predizbornu kampanju, ne moze biti bolje
u hiljadu godina BiH nije se rodio smrad kao onaj Lojavi , koji se predstavlja kao vlah a vlasi ga nazivaju turčinom.
pa koje? smradova lojavih u bih ima na hiljade
Pa jest star al' nije valjda da ima 1000 godina?