Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko ste okruzeni,jednostavno zivite u mrznji, cemu generalizacija?? nisu svi jevreji cionisti..razlika je..ne moze jedno drustvo ocekivati napredak i promjene dok to isto drustvo ne dostigne nivo svijesti koji je veoma visoko iznad mrznje.. treba biti otvoren prema drugima,drugim religijama..morate biti svjesni da smo toliko povezani..na kraju...kako kazu otac monoteistickih religija je abraham,ibrahim a.s..tu smo mi svi..nijanse razvode..
Možda nisu izrečeni cionisti, ali u vrijeme kada se cionizam najintenzivnije borio protiv čovječnosti, bosanski Jevreji su ćutali, ili si možda vidio nekoga na ulici sa transparentom??? A logika kaže, ako u vremenu nepravde šutiš, onda si na strani zulumčara! A oni su to bili, bilo je Jevreja koji su u Americi protestovali protiv cionizma i napada na Gazu, i vjerujem da nije samo u Americi, ali činjenica da su naši bili mirni i "neutralni" mi govori da su pro-cionizam, u najmanju ruku!
šta imaju sarajevski jevreji sa gazom ?????? nemojte ljudi...sarajevo je mjesto gdje stanuje kultura pa i jevrejska....ja obavezno idem na izložbu a bošnjainja sam !!!
Nobody cares, ides li ti il' ne :)
šta imaju sa Gazom??? Dvije riječi: kolektivna odgovornost! Dok je Gaza bila poput mesne industrije gdje se pominjalo samo: "danas je toliko i toliko desetina i stotina djece i civila poginulo" baš ti saraJEWski jevreji su ćutali i pravili se da je sve ok, jer je za njih očigledno bilo OK!!
Koja su 4 najveća jebača u povijesti? - Tolstoj-tri godine radio na Karenjini. - Napoleon-umro na Sv.Heleni. - Hitler-jebo mater svim Židovima. - Lenjin-otac svih komunista.
“Židovi su nasa nesreca i Židovstvo moze biti dokrajceno samo ako se ucini kraj samim Židovima.“ Eugen Dühring, njemacki filozof
free gaza help gaza,,,,, a oni se jos kote u meni voljenom Sarajevu:/
Da znas imalo historiju svoje zemlje znao bi da je Bosna prihvatala prognane Zidove iz Spanije i ostatka svijeta i da je Zidovska kultura Sefarda dio Bosanske kulture, npr sevdalinka. Isto bi tako znao da nisu svi Zidovi cionisti i zlocinci, naprotiv mnogo ih je protiv cionizma.
I naravno Askenazi Zidova, takodjer bi znao ko je Emerik Blum i sta je uradio za Sarajevo i BiH, znao bi takodjer i ko je Isak Samokovlija itd itd... papak Sarajevu takvi ne trebaju.
Sarajevo uvijek bilo i uvijek ce ostati mjesto gdje se srecu svi. Papci i dusmani crknite.
uzgoj mladih cionista je prioritet ...