Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema hin puno stvarno.
Hoćemo još jedan članak o mikser hausu.
Sve je do namjere novinara i tacke s koje krenes. Ako hoces da budes vjecno utučeni pesimista reci ces nikakvih kulturnih desavanja nemamo, a vidi kako se fino moze stvarnost pokazati pozitivnom onda kada to ona i jeste. Pa malo istrazivacko novinarstvo da se nadju pozitivni primjeri i u ekonomiji i biznisu, a ima ih.. Al' jok, popularnije je depresivu siriti.
U isti mah: ponosna i sretna, jer ocigledno jos uvijek ima nade za nas; tuzna jer sva velika kulturna desavanja stadose tek u jedan prosjecan clanak... Ali, ce da bude toga jos :)... nadam se i vjerujem u to... Jos da nas "nasi" - ko god oni bili, prestanu brukati pred velikim svjetskim kulturnim gromadama (kao, npr. zavrtanje vode pred planirani balet u Sarajevu) ...
Gdje je muzej ratnog djetinstva za srpsku djecu u opkoljenoj Grbavici, na prvoj liniji fronta
Hahahah, strahota srpskog mentaliteta. Genocidan narod.
ja zahtjevam da se na listu uvrsti i korida u čevljanovićima, redakcijo ispravljaj ovo da ne letite u vazduk
@AntiKontraDepresije kad je u srbiji tako dobro ko što pričaš kako to da vam je natalitet u padu a "talibanske" sirotinje sve više ?
@shazhudin a ti si iskompleksirana seljačina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo, dobri moji Bosanci i Hercegovci.
@AntiKontraDepresije Ti si nepismen, ti to ne razumiješ, pripadniče šumskog naroda. Ima li jazavaca kod vas?
Djikani i Ustase unistise mnoga djetinstva
Srbi su jedini narod na svijetu sa sedam presuda za genocid jednog medjunarodnog suda.